Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σχολή Γονέων

Σας ενημερώνουμε ότι μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε στις Σχολές Γονέων του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.

Πρόκειται για σεμινάρια από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, κοινωνιολόγους) που σκοπό έχουν να στηρίξουν την οικογένεια στη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Είναι μία ευκαιρία να συζητήσουμε με κάποιον ειδικό τα θέματα που προκύπτουν καθημερινά στις σχέσεις μας με τα παιδιά μας, να αναζητήσουμε τρόπους να τα κατανοήσουμε καλύτερα και να τα βοηθήσουμε τόσο στο σχολείο όσο και στη ζωή τους αργότερα.

Σας επισημαίνουμε ότι τα σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν. Θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα σε ώρα που θα ρυθμιστεί μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες.

Για να επωφεληθούμε από την ευκαιρία αυτή θα πρέπει να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 15-18 συμμετοχών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθευτούν από το γραφείο του Συλλόγου.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν όσο το δυνατό συντομότερα οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου